Novinky

 

Vážení učitelé, rodiče a milé děti, srdečně zveme všechny dobrovolníky na 12. společný úklid zahrady v sobotu 13.5.2023 od 10:00 do 16:00 hodin.

Na přelomu listopadu a prosince 2022 proběhlo v naší škole testování obědů. Byla sestavena Stravovací komise z řad rodičů, kteří téměř tři týdny ochutnávali a hodnotili jídla školní jídelny. Výsledky byly a ještě budou konzultovány s vedením školy i s vedoucím jídelny. Na jejich základě budou přijata krátkodobá i dlouhodobá opatření ke zlepšení...

Ve středu 21. prosince se konal Vánoční jarmark. Tentokrát venku, na školní zahradě. Přesto, že počasí nepřálo, přišlo plno lidí, atmosféra byla úžasná, děti prodávaly výrobky i cukroví, všichni jsme se zase potkali. Velmi povedená akce ! (Na Jarmak finančně přispívá KPZŠ)

V sobotu 5. listopadu jsme se sešli k úklidu školní zahrady. Přestože v pátek pršelo, v sobotu se počasí projasnilo a byl krásný podzimní den. Přišlo mnoho dětí, rodičů, a také někteří zaměstnanci školy. Shrabali jsme listí, prořezali keře, prosvětlili a vyčistili svah za běžeckou dráhou.

Abychom Vám zaslání členského příspěvku co nejvíce usnadnili, můžete nově využít i QR kód. Do kolonky Zpráva pro příjemce uveďte prosím jméno žáka a třídu. Pokud nejde QR kód načíst, klikněte na něj, zvětší se. Další informace o transparentním účtu naleznete zde: Informace Příspěvek činí 600Kč za každého člena (tedy pokud máte ve škole dvě a více...